Magazin > VIP
7880 ogledov

Liz Hurley žaluje: Njen sin je izgubil očeta

steve bing
1/3
Profimedia
Podjetnik in filmski producent Steve Bing je dočakal le 55 let.

Bing, ki je napisal scenarij za film Kenguru Jack, naj bi v Los Angelesu storil samomor. Skočil je s 27. nadstropja stanovanjske stavbe, piše US Weekly.

steve bing | Avtor: Profimedia Profimedia
Bing je ustanovitelj produkcijske hiše Shangri-La Entertainment. Sodeloval je pri mnogih filmskih hitih, kot so Beowulf, Polarni vlak in Shine a Light. 55-letnik je bil znan tudi znan dobrodelnež. Ko je bil star 18 let, je od dedka, razvijalca nepremičnin, podedoval 600 milijonov dolarjev. Prekinil je študij na univerzi Stanford in se lotil kariere v Hollywoodu.

Večkratni milijonar je za seboj pustil dva otroka, hčerko Kiro, katere mama je nekdanja teniška igralka Lisa Bonder, in sina Damiana, ki se mu je rodil po kratki aferici z Liz Hurley. Bing je od igralke in manekenke zahteval test očetovstva.Ta je pokazal, da je dečkov oče.

Tudi Liz Hurley se je odzvala na njegovo smrt. "Zelo sem žalostna, da mojega bivšega partnerja Steva ni več med nami. Grozen konec. Preživela sva srečne čase in te fotografije sem objavila, ker so v tem trenutku, čeprav sva preživela tudi nekaj težkih trenutkov, pomembni le spomini na prijaznega moškega. V zadnjem letu sva se spet zbližala. Pogovarjala sva se, ko je najin sin praznoval 18. let,“ je zapisala in se zahvalila za prijazna sporočila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Njegovo smrt policija še preiskuje. 

liz hurley, damian hurley | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 1
  • lulibuc 08:32 23.junij 2020.

    A ona je pa pridobila?