Ljubezen po domače: Damianova Kolumbijka v Sloveniji ostala zaradi ljubezni

Foto: Osebni arhiv Carmela Foto: Osebni arhiv Carmela Foto: Osebni arhiv Carmela
Kakšna zgodba!
Oglej si celoten članek

Lepa Kolumbijka je ena izmed najbolj opaznih tekmovalk letošnje sezone Ljubezen po domače. Čeprav o temnolasi lepotici ni znano veliko, pa v Sloveniji živi že celih 13 let. K nam jo je prineslo naključje, da je ostala, pa je poskrbela ljubezen. Carmela Mosquera je že pred tridesetim letom prišla k sorodnikom v Italijo, saj si je zelo želela živeti v Evropi. Zaradi težav z vizo je nato iz Italije prišla v Slovenijo, kjer je spoznala moškega, zaradi katerega je tudi ostala, a sta se po devetih letih zveze žal razšla. 

Carmela v šovu sicer ni našla ljubezni, saj je Damiana Šalamuna, kot je znano, osvojila Barbara Pastirk, s katero se mu je nedavno rodila deklica, a Carmela pravi, da ji ni žal: "V šov sem se prijavila, ker sem si želela novih življenjskih izkušenj in nove perspektive v ljubezni. Damjan se mi je zdel zanimiv moški s pozitivno osebnostjo. Po mojih izkušnjah slovenski moški zelo cenijo svojo kulturo in so, vsaj v večini, zelo delavni. Šov pa je bil zame nova izkušnja, ki mi je bila v veliko veselje."

Carmela, ki je pred kratkim dopolnila 40 let, otrok nima, denar pa služi z manekenstvom. "Trenutno se osredotočam na izobraževanje, v prostem času pa delam kot model. Otrok nimam, družina pa me podpira v vsem kar počem, saj so zelo svobodomiselni," je še razkrila lepa Kolumbijka. 

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 00:57 10. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • 12:09 9. September 2020.

    Ljubezen, ja... Ko jo starejši partner ni mogel več sponzorirati, je pa odšla.

  • 08:26 9. September 2020.

    KWA JE JEBOZOVNA...KOK BI JO PREPOGNU...KT KOŠUTKO....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.