Ljubezen po domače: Davidu bi skoraj oči ven padle, ko je videl vročo Vanjo

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Pravi, da je izbral pravo …
Oglej si celoten članek

David Krulčič je na izlet v Bovec odpeljal rdečelaso Vanjo, s katero sta najprej uživala na raftingu, nato pa sta si privoščila romantično večerjo. Vanja se je za svečani dogodek zelo lepo uredila in v svoji dolgi črni obleki na Davida naredila zelo dober vtis. "Lepa si tudi ti. Zelo privlačna," ji je dal kompliment, v njeni odsototnosti pa v kamero povedal: "Uuu, wow, mislim, da sem povedal dovolj. Ko sem jo danes videl, je bilo samo wow. Lepa je."

Vanja je povedala, da ji je bilo zaradi Davidovega navdušenja malo nerodno, je pa bila vesela, da je ”dosegla svoje”.

Foto: POP TV david krulčič, vanja
Vanja pa Davidu tistega večera ni pokazala le svoje elegantne plati, ampak tudi smisel za humor. Pošalila se je, da se jima bo pri večerji pridružila mama, tako kot se je to zgodilo, ko je David Manjo odpeljal v restavracijo. "Najraje bi jo zadavil," je v smehu povedal simpatični Primorec, ki Vanje sicer ne more prehvaliti. "Zelo pametna je za svoja leta, pridna in delavna. Nimam besed. Živi sama, vse plačuje sama."

Ali sta ljubezni dala priložnost, bomo videli v zadnji oddaji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:44 5. December 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 18:39 5. December 2021.

    Vroča ?????

  • 12:11 5. December 2021.

    Ja če je pa to neka lepotica, mogoče za nekoga ki mu poje desanka šakic. Nima nič od postave razen …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.