Magazin > VIP
42402 ogledov

Ljubezen po domače: Davidu bi skoraj oči ven padle, ko je videl vročo Vanjo

david krulčič, vanja POP TV
Pravi, da je izbral pravo …

David Krulčič je na izlet v Bovec odpeljal rdečelaso Vanjo, s katero sta najprej uživala na raftingu, nato pa sta si privoščila romantično večerjo. Vanja se je za svečani dogodek zelo lepo uredila in v svoji dolgi črni obleki na Davida naredila zelo dober vtis. "Lepa si tudi ti. Zelo privlačna," ji je dal kompliment, v njeni odsototnosti pa v kamero povedal: "Uuu, wow, mislim, da sem povedal dovolj. Ko sem jo danes videl, je bilo samo wow. Lepa je."

Vanja je povedala, da ji je bilo zaradi Davidovega navdušenja malo nerodno, je pa bila vesela, da je ”dosegla svoje”.

david krulčič, vanja | Avtor: POP TV POP TV

Vanja pa Davidu tistega večera ni pokazala le svoje elegantne plati, ampak tudi smisel za humor. Pošalila se je, da se jima bo pri večerji pridružila mama, tako kot se je to zgodilo, ko je David Manjo odpeljal v restavracijo. "Najraje bi jo zadavil," je v smehu povedal simpatični Primorec, ki Vanje sicer ne more prehvaliti. "Zelo pametna je za svoja leta, pridna in delavna. Nimam besed. Živi sama, vse plačuje sama."

Ali sta ljubezni dala priložnost, bomo videli v zadnji oddaji.

Komentarjev 4
  • Avatar Sarsviolla
    Sarsviolla 22:44 05.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • marijan7 18:39 05.december 2021.

    Vroča ?????

  • Ulrich Schaffer 12:11 05.december 2021.

    Ja če je pa to neka lepotica, mogoče za nekoga ki mu poje desanka šakic. Nima nič od postave razen nekaj kar on vidi zase ampak nič od nič Druga pa Sonja vidi se da je direktno iz psihiatrije, njen pa pravi zanjo