Ljubezen po domače: Grozno, na kakšen način je ta kandidat izvedel, da ga dekle vara

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Novi junak šova Ljubezen po domače o največjem ljubezenskem razočaranju.
Oglej si celoten članek

POP TV je že predstavil kandidate šeste sezone šova Ljubezen po domače. Med njimi je tudi 31-letni Boštjan Kulovic, ki opravlja veliko kmetijo in si močno želi dekleta, s katero bi si lahko ustvaril družino.

Boštjan je bil nekoč že prepričan, da je našel ta pravo, a je na boleč način izvedel, da se je motil. "S punco sva bila skupaj 4 leta. Na dan najine obletnice sem začutil, da je to to, in sem šel kupit zaročni prstan. Zvečer jo zaprosim. In je rekla 'ne'. Vprašam po razlogu, ona odvrne: 'Varam te.' Pa se je končalo. Takrat se ti pa res svet podere. Nato pozabiš in greš naprej,“ je v prvi oddaji zaupal voditeljici Tanji Postružnik Koren. 

In kakšno dekle išče Boštjan? "Preprosto, pridno, komunikativno, da zna kaj dobrega skuhati in se ukvarja s športom. Je aktivna, oba uživava v naravi in na izletih.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:02 25. Junij 2021.

    , pridno , komunikativno ( klepetuljo ali pa pa tako, ki v hipu osvoji deda ) da dobro kuha ( …

  • 15:44 25. Junij 2021.

    KATERI MOŠKI SI NE VE ŽENSKE NAJZT NORMALNIM PRISTOPOM (OSVAJANJEM) TA BO VEDNO COPATA ČE SI GA KATERA POSVOJI DOKLER …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.