Magazin > VIP
50621 ogledov

Ljubezen po domače: Grozno, na kakšen način je ta kandidat izvedel, da ga dekle vara

boštjan kulovic POP TV
Novi junak šova Ljubezen po domače o največjem ljubezenskem razočaranju.

POP TV je že predstavil kandidate šeste sezone šova Ljubezen po domače. Med njimi je tudi 31-letni Boštjan Kulovic, ki opravlja veliko kmetijo in si močno želi dekleta, s katero bi si lahko ustvaril družino.

Boštjan je bil nekoč že prepričan, da je našel ta pravo, a je na boleč način izvedel, da se je motil. "S punco sva bila skupaj 4 leta. Na dan najine obletnice sem začutil, da je to to, in sem šel kupit zaročni prstan. Zvečer jo zaprosim. In je rekla 'ne'. Vprašam po razlogu, ona odvrne: 'Varam te.' Pa se je končalo. Takrat se ti pa res svet podere. Nato pozabiš in greš naprej,“ je v prvi oddaji zaupal voditeljici Tanji Postružnik Koren. 

In kakšno dekle išče Boštjan? "Preprosto, pridno, komunikativno, da zna kaj dobrega skuhati in se ukvarja s športom. Je aktivna, oba uživava v naravi in na izletih.“

Komentarjev 2
  • rd2dmk2 16:02 25.junij 2021.

    , pridno , komunikativno ( klepetuljo ali pa pa tako, ki v hipu osvoji deda ) da dobro kuha ( turistična kmetija) in da rada hodi na izlete ( past živino na planino ). ma dejte no, štiri leta ni ...prikaži veči opazu da ga vara. a je imel tolk opravka s šeko. in zdej gre u šou, kjer so dame, ki jim je kiadnje gnoja al pa obiranje krompirja in jabolk tolk zanimive kot pred pred lanski sneg. (ne)brezplačen nasvet - daj oglas da rabiš kuharco in čistilko na turistični kmetiji, plača dobra, velik kandidatk.

  • Avatar erof
    erof 15:44 25.junij 2021.

    KATERI MOŠKI SI NE VE ŽENSKE NAJZT NORMALNIM PRISTOPOM (OSVAJANJEM) TA BO VEDNO COPATA ČE SI GA KATERA POSVOJI DOKLER GA NE OGULI KO KROPIR