Ljubezen po domače: Jaka in Ana potrdila veselo novico in razkrila otrokov spol

Jaka hafner Jaka hafner Jaka hafner Jaka hafner
Prvi smo pisali, da Jaka Hafner otroka pričakuje z Ano Podobnik, ki se je v šovu Ljubezen po domače potegovala za srce njegovega brata Gašperja.
Oglej si celoten članek

Na začetku aprila je odjeknila vest, da je letošnja sezona šova Ljubezen pod domače obrodila sadove. Eden od podeželskih fantov, Jaka Hafner, je namreč našel pravo ljubezen, a to še ni vse – kmalu bo postal očka.

A življenjske sopotnice ni našel med dekleti, ki so se potegovala za njegovo srce, ampak v svetlolaski, ki se je v šov prijavila za njegovega brata Gašperja. Gre za Ano Podobnik, ki pravi, da se je Jaka spremenil, odkar je izvedel, da bo očka. Povsod jo spremlja, spodbuja in podpira, pravi Ana, ki je še dodala, da so jo v družino Hafner zelo lepo sprejeli, zato verjame, da bodo prava družina, Razkrila je tudi, da pričakujeta deklico.

Jaka pa je v zadnji oddaji povedal: "Malo me živci dajejo, saj je treba še do konca urediti stanovanje, kakšen evro tudi privarčevati, da si bova lahko tudi kaj privoščila. Bolj, kot gre proti koncu, bolj nestrpno pričakujem rojstvo naše „ta male“.“

In kako je novico, da bo njegov mlajši brat prej očka kot on, sprejel Gašper? "Ko je izvedel, je bil vesel, kot da bi bil njegov ...“ je razkril Jaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:42 30. Junij 2019.

    Ta oddaja skočnina po domače je malo čudno...Ej Jaka ta koza je že šhov prišla noseča, pankrta pa bo tebi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.