Ljubezen po domače: Jaka obupan, pravi, da ne zmore več

Foto: POP TV
Foto: POP TV
"Padel je na mino.“
Oglej si celoten članek

Kandidat šova Ljubezen po domače, Jaka Hafner, je s pogovorom poskušal rešiti perečo situacijo med dekleti. Saška mu je namreč potožila, da sta Teja in Anja zahrbtni in da bo zaradi tega zapustila šov. Izjavila je tudi, da ni prepričana v njegova čustva, četudi ji je 26-letnik zagotavljal, da so pristna in da si želi zveze z njo.

drama Ena odšla, druga grozila: Jaka na robu solza izjavil, da tega ne bo dopustil

Foto: POP TV jaka hafner
Kakor koli že, Jaka se je najprej na samem pogovoril z Anjo. "Gre mi na živce, da si mečete polena pod noge. Ne razumem, zakaj se ne razumete, zakaj druga v drugi vidite konkurentko,“ je izjavil Jaka. Anja mu je razložila, da sprva niso bile tekmovalne in da se je situacija čez čas pač spremenila. "Takrat se pravi obrazi pokažejo, tako kot se je Sašin,“ je še povedala rdečelaska. Jaka je takoj spremenil izraz na obrazu, kar je opazila tudi Anja. Hotel je vedeti, kaj je Saša naredila. Anja trdi, da jo je pred kamero "porinila v drek“ in da se s Sašo ne more pogovoriti, ker je čudna.

Foto: POP TV jaka hafner
Nato je sledil skupinski pogovor, a "terapija“ ni bila uspešna. Anja je dejala, da se je Saša lagala o svojih letih, Saša je vztrajala, da v šovu vlada zahrbtnost in da iskrenih pogovorov ni. "Najprej smo se dobro razumele, nato pa se je en dan pogovarjalo, drug dan pa ne. Jaz v človeka ne bom silila, če se noče pogovarjati,“ se je oglasila Teja, ki ji je Saša zamerila, da je Jaku pokazalo njeno sporočilo, v katerem je napisala, da ga v bistvu sploh ne zanima. “Jaka je stopil na Saškino stran in ji krije hrbet. Mislim, da se bo dobro opekel,“ meni Teja, ki nadalje še trdi, da se je Saška postavila v vlogo žrtve. Anja se z njo strinja: "Padel je na mino.“

Jaka je Tejo in Anjo nato poslal k mami in se pogovoril s Sašo, ki mu je spet zagrozila, da bo šla. "Če greš, grem za tabo,“ ji je zagotovil Jaka in obljubil: "To bom tako rešil, da bo za oba dobro. Ker te imam rad. To bova izpeljala tako, da si oddahnem, ker ne zmorem več, in da se tebi posvetim.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • dd
    11:04 27. April 2019.

    Kaj je s temi ženskami? Sama hudobija in žlehtnoba, ljubezni in dobrote pa nikjer.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.