Ljubezen po domače: Je Miroslav na koncu izbral njo?

Foto: Facebook marina Foto: Facebook marina Foto: Facebook marina Foto: Facebook marina Foto: Osebni arhiv marina Foto: Osebni arhiv marina
Na Facebooku postavnega Miroslava Šinkovca smo zasledili zelo zanimive fotografije.
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook Miroslav Šinkovec, Marina Petrič, Ljubezen po domače Tisti, ki spremljajo romantični šov Ljubezen po domače, so zagotovo že opazili, da se Miro zelo dobro razume s simpatično Marino Petrič. Svetlolaska mu ni niti zamerila, ko jo je med učno uro golfa prijel za prsi … Ali je Miro na koncu izbral njo ali ne, še ne vemo, sta se pa kandidata odlično ujela tudi po snemanju šova. Miro je namreč na svojem Facebook profilu objavil fotografije s skupnega namakanja v bazenu … Na kakšnem izletu sta bila in kaj te fotografije pomenijo, Miro ni želel povedati, Marina pa pravi, da posnetki ne "pomenijo prav veliko“.

"Vsi se družimo. Z Marino, Lauro, Lili, Janijem, Dragom, Mirom … Obdržali smo stike, imamo se zelo lepo in to prijateljstvo mislimo gojiti še naprej. Smo dovolj zrele osebnosti, da med nami ni nobenih zamer. Z Marino Kralj (Miro jo je izločil po prvem srečanju, op. avt.) sva kot sestri. Bili sva skupaj v Kranjski Gori. Že takoj po prvem snemanju, po prvem srečanju na parkirišču,  sva se povezali,“ je razložila Marina.

Šov lahko ob petkih spremljate na POP TV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.