Magazin > VIP
342 ogledov

Ljubezen po domače: Je Miroslav na koncu izbral njo?

marina
1/6
Facebook
Na Facebooku postavnega Miroslava Šinkovca smo zasledili zelo zanimive fotografije.

Miroslav Šinkovec, Marina Petrič, Ljubezen po domače | Avtor: Facebook Facebook
Tisti, ki spremljajo romantični šov Ljubezen po domače, so zagotovo že opazili, da se Miro zelo dobro razume s simpatično Marino Petrič. Svetlolaska mu ni niti zamerila, ko jo je med učno uro golfa prijel za prsi … Ali je Miro na koncu izbral njo ali ne, še ne vemo, sta se pa kandidata odlično ujela tudi po snemanju šova. Miro je namreč na svojem Facebook profilu objavil fotografije s skupnega namakanja v bazenu … Na kakšnem izletu sta bila in kaj te fotografije pomenijo, Miro ni želel povedati, Marina pa pravi, da posnetki ne "pomenijo prav veliko“.

"Vsi se družimo. Z Marino, Lauro, Lili, Janijem, Dragom, Mirom … Obdržali smo stike, imamo se zelo lepo in to prijateljstvo mislimo gojiti še naprej. Smo dovolj zrele osebnosti, da med nami ni nobenih zamer. Z Marino Kralj (Miro jo je izločil po prvem srečanju, op. avt.) sva kot sestri. Bili sva skupaj v Kranjski Gori. Že takoj po prvem snemanju, po prvem srečanju na parkirišču,  sva se povezali,“ je razložila Marina.

Šov lahko ob petkih spremljate na POP TV.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.