Ljubezen po domače: Jure Struna povsem spremenil svoj videz

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Tako je videti danes.
Oglej si celoten članek

Eden najbolj zaželenih junakov podeželja iz šova Ljubezen po domače, Jure Struna, je povsem spremenil svoj videz. V šovu so ga krasili kratki temni lasje, sedaj pa ima daljše lase, svetle pramene, rasti pa si je pustil tudi brado. Vam je sprememba všeč?

Po fotografijah z Instagrama sodeč Jure uživa z družino in prijateljih, predvsem pa v svojem konjeniškem poslu. Da bi mu družbo delalo tudi kakšno dekle, ni videti. Na njegovem ranču v oddaji za zdaj ostajata Sara in Patricija, a glede na to, da nam je slednja nedavno zaupala, da sta s Saro postali sostanovalki in sodelavki, verjetno nobena izmed njiju z Juretom ni ostala povezana romantično. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.