Magazin > VIP
55117 ogledov

Ljubezen po domače: Vse glasnejše govorice, da sta se Juretovi kandidatki zaljubili

jure struna Voyo
To pa bi bila zgodba in pol!

ljubezen po domače, jure struna | Avtor: Instagram Instagram
Kot smo že poročali, sta se kandidatki Jureta Strune v šovu Ljubezen po domače zelo zbližali in postali tesni prijateljici. Celo tako zelo, da je Patricija (na fotorgafiji spodaj) Sari (na fotografiji levo) ponudila službo v lokalu, ki ga vodi in streho nad glavo. Več o tem TUKAJ.

Dekleti sta praktično nerazdružljivi, marsikdo pa ju kar naravnost vpraša, ali sta celo par? "Zelo sva povezani in verjamem, da je videti kot da sva par. Počneva iste stvari, veliko se objemava, dotikava, šaliva in sva zelo odprti. A brez poljubov. Kot sem že povedala, si tako dobrega prijateljstva ne želiva uničiti z razmerjem," je Patricija povedala za zurnal24.si.

Ali to pomeni, da bi razmišljali drugače, če ne bi bili tako dobri prijateljici? Patricijo smo kar naravnost vprašali, ali jo zanimajo tudi ženske. "Tega ne bom komentirala. Lahko pa povem, da dobivava tudi ponudbe za trojčke, ki pa jih vedno odkloniva," še dodaja.

  

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo/Printscreen Voyo/Printscreen

Komentarjev 1
  • Debora_McKnight 13:13 30.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice