Magazin > VIP
8679 ogledov

Junakinja Ljubezni po domače se je več let borila z motnjami hranjenja

jure novak, ljubezen po domače Voyo
Težka mladost ...

Patricija Harl, ki se je v šovu Ljubezen po domače sprva borila za srce Jureta Novaka, a ji iz glave ni šel Jure Struna, zato se je kmalu pridružila četici njegovih deklet, ima za sabo težko zgodbo. V najstniških letih se je namreč dolgo časa borila z motno hranjenja, bulimijo.

"Sama sem izvajala pritiske in od sebe pričakovala največ. Nikoli nisem doživela ničesar travmatičnega in tudi doma ni nihče pritiskal name. Med 15. in 18. letom sem se ukvarjala tudi z manekenstvom, kar je moje zdravstveno stanje še poslabšalo, posledice pa imam še danes. Težave s kislino, z zobmi, najhujše pa so negativne misli, ki me še vedno kdaj prešinejo,“ je za zurnal24.si povedala Patricija. 

Zaupala je tudi, kako se je rešila iz krempljev te samouničevalne bolezni. “Začela sem poslušati motivacijske posnetke, zaupala sem se družini in počasi je prišlo do tega, da ni bilo več dneva, ko bi bruhala,“ svoj boj z motnjo hranjenja opisuje Patricija. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice