Magazin > VIP
17118 ogledov

Ljubezen po domače: Že na prvem zmenku povsem gol!

Ljubezen po domače Voyo
Opa, to pa je bil vroč prvi zmenek in kakšni pogovori ...

Junak podeželja Jure in njegova kandidatka Patricija sta zmenek zaključila v vroči kopeli, kjer sta imela še bolj vroče pogovore. Med preoblačenjem pa je Jure gledalkam šova in Patriciji razkril celo svojo zaobljeno zadnjico!

Pogovor sta začela s seksom za eno noč, o katerem je Patricija povedala, da ga je mogoče doživela malo večkrat, kot bi si želela. Jure je pripomnil, da se njemu zdi veliko, če imaš več kot trideset spolnih partnerjev, Patricija pa je na to olajšano odgovorila: "Ok, potem sem kul."

S tem pa se pogovor o številkah ni končal. Jure je svojo kandidatko namreč vprašal, kako pomembna ji je velikost. "Dosti pomembna, to je samo mit, da ni pomembna, če sem čisto iskrena. Da bi bila zadovoljna, bi bilo 18, 19," je pripomnila, Jure pa je njene želje komentiral: "Patricija ima glede na slovensko povprečje kar visoke standarde, ampak mislim, da smo tam nekje okoli." 

A očitno jo je vsaj pogovor zadovoljil, saj je povedala, da med njima ni bilo neprijetne tišine, Jure pa se ji zdi tako odprt, da se lahko z njim pogovarja o čisto vsem, kar ji je izredno pomembno. 

Komentarjev 1
  • Angie_Smith 11:36 10.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice