Magazin > VIP
7162 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidatka zelo razočarana nad Poptevejevim ženinom

jure novak POP TV
Da ima Jure Novak favoritko, je sedaj jasno tudi ostalim kandidatkam.

jure novak | Avtor: POP TV POP TV
Jure Novak se je že takoj po hitrih zmenkih zameril nekaterim kandidatkam, saj je na nočni zmenek povabil Leo, s katero sta si izmenjala tudi nekaj poljubov. Lea je od njega dobila tudi zlato pismo, zato je na njegovo posestvo smela pripotovati dan prej kot konkurentke, kar je povzročilo dodatno nejevoljo. Poleg tega Lea spi v zgornjih prostorih, kjer je tudi Juretova soba, ostala dekleta pa v spodnjem delu hiše. Temnolaska ostalim puncam postaja vse večji trn v peti. Teja svojega razočaranja ni skrivala.

"Lea se dela fino. Juretu samo skače v rit. Antipatična mi je, jaz je ne morem ...," je povedala in dodala: "Že od samega začetka mislim, da je on njo že izbral. Njegovo obnašanje ni pošteno do ostalih punc. Vso pozornost daje njej. Tudi v sobi sta ves čas skupaj."

jure novak | Avtor: POP TV POP TV

 

 

Komentarjev 1
  • Katlyn_Evans 10:01 02.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎