Magazin > VIP
50615 ogledov

Ljubezen po domače: Mitja se je odzval na Natašino "brco" v šovu

mitja rus POP TV

Kljub temu da se Nataša Masten v novi sezoni šova Ljubezen po domače bori za drugega junaka podeželja, je njen bivši kandidat Mitja Rus še vedno "na obzorju". Tako je v novi sezoni, v kateri se je prijavila za Jureta Struno, povedala, da se Jure očitno zaveda, da je boljši moški od Mitje, ta pa jo je vprašal, če Nataša moške rada gleda dol, glede na to, da je bil Mitja manjši od nje. Jure je za zurnal24.si sicer povedal, da Mitjo spoštuje, ker se je prijavil v šov, da pa je komentiral le to, da je malo manjši od njega. 

In kaj na vse to pravi Mitja? "Kot vsakomur, jima želim vso srečo, a bi rekel, da Jure ni zanjo, saj imata drugačen pogled na svet. Logično, da bo Jure sedaj zanjo boljši, saj se bori zanj," je njune besede za zurnal24.si komentiral Mitja, ki se je v novi sezoni pridužil komentatorski oddaji Ljubezen po domače na kavču.

Komentarjev 2
  • Avatar Linstikka
    Linstikka 19:45 05.marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Corrie_Stickler 11:54 05.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

Sorodne novice