Magazin > VIP
10347 ogledov

Junak Ljubezni po domače v solzah, kandidatka mu je pobegnila k drugemu

Ljubezen po domače Voyo
Preobrat v šovu Ljubezen po domače.

Jure Novak je sinoči ostal brez kandidatke, postavne Patricije. Kljub temu da sta imela čudovit prvi zmenek, na katerem sta se zelo ujela, je Patricija že svoji sotekmovalki zaupala, da ji misli zaposluje nekdo drug.  

Nato se je na izločitvi zadnji trenutek to odločila povedati tudi Juretu in oditi. Junaku podeželja ni bilo nič jasno in ga je Patricijina odločitev močno prizadela, celo tako zelo, da se je s solznimi očmi za nekaj časa umaknil kameram. 

Ob koncu oddaje so tudi razkrili, kdo je tisti, ki Patriciji zaposluje misli. Prav tako gre za junaka podeželja, in sicer Jureta Struno, ki ga bo Patricija kmalu presenetila na njegovem posestvu. Sicer pa je bil eden od njenih razlogov za odhod tudi ta, da je Juretu Novaku malo bolj všeč Lea, kar je Patriciji na zmenku tudi priznal. Kot razlog mu je nato ob odhodu povedala, da si ne želi biti številka dve. 

Komentarjev 2
  • Buča Pepa 12:09 15.marec 2022.

    Jure ne sekiraj se, saj lahko pri SDS kandidiraš za posranca!

  • Dusan12 09:20 15.marec 2022.

    Vnuki so se drli na ves glas ob gledanju solzavega Jurčka, babica jih je na vse pretege mirila in obljubljala, da bo že jutri našel novo ljubezen, ….

Sorodne novice