Magazin > VIP
16446 ogledov

Uff, s to izjavo Nataša zagotovo prizadela Mitjo, to odgovarja

Ljubezen po domače Voyo
Tekle so solze ...

Nataša Masten se je lansko sezono šova Ljubezni po domače borila za srce Mitja Rusa, letošnjo sezono pa skuša osvojiti Jureta Struno. Jure ji je tudi podaril zlato karto za zmenek, ki jo je Nataša v sinočnji oddaji šova s pridom izkoristila.

Na zmenku pa je bilo jasno, da Juretu ni vseeno, da se Nataša že drugič pojavlja v šovu. Zaradi tega dvomi v njene namene. "Tam sem igrala, do neke meje, tukaj pa ne igram, ali ne čutiš," mu je povedala, a Jure s tem odgovorom ni bil zadovoljen, vanjo je vrtal tako dolgo, da jo je spravil do solz. Za to se ji je sicer opravičil, ona pa ga je pomirila s stavkom: "Če bi jaz vedela, da boš ti letos v tej oddaji, mene lansko leto zagotovo ne bi bilo tam, ker vidim, da te to zelo moti. Sto odstotno ne bi šla tja, ker imaš sedaj neke sume."

Jure ji je zagotovil, da zaradi tega nima minus točk in jo objel. "Prav lepo si to povedala in mi je žal, da si jokala. Veliko dam na iskren pogovor in pri meni si s tem pogovorom dobila plus pike," je še dodal.

Letošnji šov kot komentator oddaje Ljubezen po domače na kavču spremlja tudi Mitja, ki je na Natašino izjavo, da je v prejšnji sezoni deloma igrala, komentiral: "Karma je prasi**."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice