Magazin > VIP
14627 ogledov

Ljubezen po domače: Se je kandidatka za kamerami obnašala nemogoče?

ines vidovič, ljubezen po domače POP TV
Bile so vesele, da je ranč prostovoljno zapustila.

Pri konjarju Juretu Struni se kandidatke menjavajo kot po tekočem traku. Po hitrih zmenkih ga je prostovoljno zapustila Kate, ki jo sedaj gledamo v Planetovem šovu Poroka na prvi pogled, prišla pa je Sara, čez nekaj časa pa še Patricija, ki se je v šovu Ljubezen po domače najprej potegovala za srce drugega kandidata. 

Struno je sedaj prostovoljno zapustila še Ines. "Na tvojem ranču se ne počutim dobro. Ne zaradi tebe, ampak ostalih deklet. Ni mi všeč, kako se med sabo zbadajo, kadar te ni. Ko si z nami, je vse lepo, nato pa več ni. Ranč bom zapustila. Po mojem mnenju tudi ni neke iskrice, kemije z moje strani. Pa tudi s tvoje verjetno ne," je Ines povedala Juretu, ki je bil njenega odhoda vesel. "Ines mi je polepšala dan. Danes je namreč dan odločitve in eno od deklet bi moral izločiti. Ona je šla prostovoljno. Tako je, kot je rekla. Tudi z moje strani ni bilo iskric. Že nekaj časa sem razmišljal, katero bi prvo izločil, in vedno je bila na koncu ona," je povedal.

Njenega odhoda so bila vesele tudi njene konkurentke. "Čudno. Vse skupaj se mi zdi hinavsko," je povedala Manuela, Patricija pa je dejala: "Je dvoličen človek. Takih ne potrebujem ob sebi. Hvala bogu, da je šla."

Tudi Sara o Ines ni imela lepega mnenja. "Vesela sem, da je šla, glede na to, kako se je za kamerami obnašala. Ni bilo pošteno. Pred kamero se je delala prijazno ... midve sva z njo spali ... začela je obirati Natašo. Ko smo prišle dol, pa se ji je dobrikala."

Nataša pa je pristavila, da je spoznala, da se je bilo Ines očitno za bati.

Ines se je na obtožbe odzvala

Ines je bila najbolj presenečena nad Patricijinimi besedami. "Premalo časa sva se poznali, da bi o meni lahko sodila. To so pač mlade punce, ki ne vedo, za kaj gre. Sicer smo se super razumele, ampak to zbadanje med sabo ...," je za Žurnal24 besede nekdanjih konkurentk pokomentirala Ines in dodala, da sta se z Natašo o vsem pogovorili.  

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.