Magazin > VIP
90836 ogledov

Ljubezen po domače: Nataša ponovno v šov, ker se ji ne ljubi delati?

nataša masten voyo.si
Pravi, da to ne drži.

Mitja Rus, ki je v tej sezoni v vlogi komentatorja šova Ljubezen po domače, pravi, da se je njegova bivša kandidatka v novo sezono šova med drugim prijavila, ker se ji menda "ne ljubi delati". Nataša Masten pravi, da ni tako.

"Jure (Struna op.a.) mi je všeč, zato sem se tudi prijavila. To, da se mi ne ljubi delati, pa ne drži. Saj imam redno službo in znam poskrbeti zase. V Tuševi poslovalnici v Luciji sem zaposlena kot poslovodja," pravi Nataša, ki je prepričana, da sta se Mitja in Sonja (Plešnar op. a.), ki se je v prejšnji sezoni skupaj z Natašo borila za Mitjevo srce, na povabilo komentatorjev oddaje Ljubezen po domače Na kavču odzvala le zato, da lahko vlečeta zgodbe iz prejšnje sezone.

 "Prepričana sem, da sta v to vlogo privolila zato, da se lahko še naprej izživljata nad mano. Zagotovo sta vedela, da bom v novi sezoni. Sicer pa sta s komentatorskim mestom zaslužila več kot jaz v šovu. To so preverjene informacije. Mene v ljubezenskih šovih ne boste več videli. Izučilo me je, da to ni primeren način za iskanje ljubezni, saj je prisotne preveč provokacije z vseh strani in se mi s tem ne ljubi ukvarjati," je za zurnal24.si še povedala Nataša. 

Komentarjev 5
  • Kolr 20:28 27.marec 2022.

    Ojoj kolk se mi smiljo zaposlene v Tusu v Luciji

  • pepca 15:02 27.marec 2022.

    Bolje bi bilo, da bi skrbneje organizirala delo v Tuševi poslovalnici v Luciji - ker tam je katastrofa, zjutraj ni na artiklih cen ali pa so te nepravilne. Na policah artikov so ene cene, ko prideš na blagajno pa plačaš ...prikaži večš po drugih cenah - običajno višjih.

  • Avatar Helena Marinčič
    helena9 13:05 27.marec 2022.

    Ne morem gledati takih lenob, ki poleg vsega hlini neke bolečine, na zmenku pa nikjer ni videti teh bolečin. Če bi jo res bolelo, nebi takole sedela na randiju. Zelo samovšečna in med gledalci nepriljubljena.....

Sorodne novice