Magazin > VIP
66350 ogledov

Ljubezen po domače: Tako ga je razvnela, da jo je poljubljal pod krilom

Sonja Plešnar
1/4
Voyo
Očitno so iskrice med nekdanjima udeležencema šova Ljubezen po domače še vedno prisotne.

Sonja Plešnar, ki se je v prejšnji sezoni šova Ljubezen po domače borila za srce Mitje Rusa, se letos skupaj družita v oddaji Ljubezen po domače na kavču, kjer komentirata prigode in junake nove sezone. A tokrat je Sonja Mitjo čisto obnorela, ko si je oblekla oprijeto kratko obleko in visoke pete. Kljub temu da je med njima na kavču sedel Sonjin dolgoletni prijatelj, resničnostni zvezdnik šova Bar Nejc Rek, to Mitje ni ustavilo.

Kar dvakrat je segel čez Nejca in poljubljal Sonjina gola kolena. "Med Sonjo in Mitjem je barvita dinamika, kar skačeta drug čez drugega," je vroče dogajanje na kavču komentiral Nejc. Ko so gledali, kako je Drago eno izmed kandidatk na prvi zmenek peljal v romantično jamo, pa Mitja s komplimenti ni odnehal in Sonji navrgel: "Tvojo jamo bi bilo lepo odkriti."

Komentarjev 2
  • Jean_Young 11:00 26.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar pantani
    pantani 11:41 25.marec 2022.

    Samo bedaki in konji!!!

Sorodne novice