Magazin > VIP
28730 ogledov

Sonja Plešnar: "Priznam, imam simpatijo"

Sonja Plešnar Instagram
Se ji je končno nasmehnila ljubezenska sreča?

Očitno se junakinji pretekle sezone Ljubezen po domače Sonji Plešnar, ki letos kot komentatorka sodeluje v spremljevalni oddaji Ljubezen po domače na kavču, le obeta ljubezenska pravljica. Sonja nam je namreč zaupala, da ima simpatijo, a je še v "ogledni fazi". 

"Kontaktiral me je preko Facebooka, veliko si dopisujeva, je zanimiv človek, a ga za zdaj še držim na distanci. Na kavo bova vsekakor šla, potem pa bomo videli, kako naprej," je povedala za zurnal24.si.

Kljub temu da je za novo izkušnjo komentatorke šova zelo hvaležna, pa pravi, da ji je bilo bolj všeč "v akciji". Z Mitjo, za srce katerega se je borila v prejšnji sezoni šova, še naprej ostajata v lepih odnosih in tudi v stikih, kolikor jima čas dopušča. "Mitja je dober in toleranten, je pa tudi veseljak," pravi Sonja, malo manj lepe besede pa ima za svojo nekdanjo sotekmovalko Natašo, ki se letos v šovu bori za srce Jureta Strune. "Vesela sem, da je Nataša še v drugem šovu, da tudi drugi vidijo, koliko je ura. Le Jure je še malo slep. Dejstvo je, da ona prvi vtis zna narediti, a ni vse tako bleščeče, kot je videti," še dodaja. 

 
Komentarjev 2
  • Ender3 11:01 18.marec 2022.

    Ojoj portal, o kom in, s čem polnite medijski prostor.😡

  • Majazmaja 09:23 18.marec 2022.

    Simpatija s Facebooka?! Resno? Ta plastik fantastik je na nivoju neke kognitivno zaostale 13-letnice ...

Sorodne novice