Ljubezen po domače: Kakšna zgodba Popovega kmeta!

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Nikoli ni prepozno …
Oglej si celoten članek

Sinoči je Pop TV predstavil iskalce ljubezni pete sezone šova Ljubezen po domače, ki jo bodo začeli snemati v jeseni. V šopku junakov podeželja se je znašel tudi 71-letni Miroslav Košir iz Polšnika, ki si želi zadnjo tretjino življenja preživeti v dvoje.

Upokojeni strojevodja ima za sabo pestro ljubezensko življenje, z ganljivo zgodbo, ki pa se je žal končala žalostno. V mladosti je bil namreč v resni zvezi z dekletom, s katerim  nista mogla imeti otrok, zato jo je zapustil in šel po svetu. Kasneje je spoznal svojo ženo, postal oče, a se je ta ljubezen končala z ločitvijo. Po ločitvi se je vrnil k svoji prvi ljubezni, s katero sta bila skupaj srečna dolgih 25 let, vse do njene smrti. 

Sedaj, v tretje, bo srečo v ljubezni poskušal najti v oddaji, ki je združila že kar lepo število parov. Miroslav zase pravi, da je veseljak, ki je rad v družbi, uživa pa tudi v ribolovu, vožnjah z motorjem in delu z lesom. 

Če želite postati resničnostna zvezda, pa ljubezenski šov ni edina priložnost. Priljubljeni YouTube kanal Joonglaa namreč vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 01:00 28. Julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu == www.Sextis.fun

  • 18:09 27. Julij 2020.

    ta stari prdec išče služkinjo , gospodinjo , oziroma nekaj podobnega , da mu bo odnašala rit !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.