Ljubezen po domače: Kandidatka priznala, da je na vročem posnetku ona

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Po spletu zaokrožil posnetek Vildiane Keranovič iz šova Ljubezen po domače.
Oglej si celoten članek

Vildiana Keranovič je svetlolaska, ki je po hitrih zmenkih zavrnila visokoraslega Poptevejevega ženina Gašperja Hafnerja in svoje mesto prepustila Andreji. Po koncu te oddaje je povedala, da je oko vrgla na drugega moškega in pretekli petek smo lahko videli, na katerega - na Gašperjevega mlajšega brata Jako.

Magazin Ljubezen po domače: Zato je kandidatka zavrnila Poptevejevega ženina

A tudi prvi zmenek z njim ni zadovoljil njenih pričakovanj. Šokiral jo je namreč z vprašanjem o seksu …

Ljubezen po domače Ljubezen po domače: Tako Jaka danes gleda na izjave, nad katerimi so se zgražali gledalci
Vildiana pa v preteklosti ni bila tako sramežljiva. Kot so včeraj poročale Slovenske novice, je po spletu zaokrožil vroči posnetek z naslovom Vildiana Keranovič zvezda v vzponu (Cazin).

Vildiano smo prosili za izjavo, a nas je odslovila, češ da bo dala izjavo portalu 24ur. To je tudi storila. Povedala je, da ima na posnetku le 14 let in ima spolne odnose s takratnim fantom, ki je bil takrat star 23 let. "Pred nekaj leti je na splet prišel posnetek, na katerem sem na žalost jaz in moj bivši fant. To je šlo na vse možne spletne strani," je povedala. Zadevo je v Bosni prijavila že pred petimi leti, zgodilo pa se ni nič. Januarja je prijavo podala tudi v Sloveniji in zdaj se policisti trudijo, da se posnetek umakne. 

"Zadevo sem prijavila policiji, ker se gre za to, da se uničuje moje ime, moj obraz in da se javno blati moje ime," je dejal. 

Vildiana je sicer vedela, da se spolni odnos snema, v to jo je prepričal fant, posnel pa njegov prijatelj. Kdo je posnetek objavil na spletu, ne ve, tega niso ugotovili niti policisti. "Takrat nisem živela pri starših, živela sem pri teti v drugem mestu. Izkoristil je krhko deklico, ki takrat ni bila pod nadzorom staršev ... Stara sem bila 14 let, kot da sem se zavedala posledic in sem pač privolila v to," je povedala za 24ur.com.

Starši so jo zaradi dogodka izpisali iz šole, z njimi še zdaj nima dobrega odnosa, ona pa se je preselila v Slovenijo, kjer končuje šolo in je dobila službo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 10:00 3. April 2019.

    sem pogledal tisti njen pornič. podn

  • 09:12 3. April 2019.

    naj spoka nazaj v Bosno.

  • 00:27 3. April 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top ********************************************************************************************** Ne gre dobro z dekleti? Ja, vsi ljudje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.