Ljubezen po domače: Kandidatka zelo razočarana nad Poptevejevim ženinom

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Da ima Jure Novak favoritko, je sedaj jasno tudi ostalim kandidatkam.
Oglej si celoten članek

Foto: POP TV jure novak Jure Novak se je že takoj po hitrih zmenkih zameril nekaterim kandidatkam, saj je na nočni zmenek povabil Leo, s katero sta si izmenjala tudi nekaj poljubov. Lea je od njega dobila tudi zlato pismo, zato je na njegovo posestvo smela pripotovati dan prej kot konkurentke, kar je povzročilo dodatno nejevoljo. Poleg tega Lea spi v zgornjih prostorih, kjer je tudi Juretova soba, ostala dekleta pa v spodnjem delu hiše. Temnolaska ostalim puncam postaja vse večji trn v peti. Teja svojega razočaranja ni skrivala.

"Lea se dela fino. Juretu samo skače v rit. Antipatična mi je, jaz je ne morem ...," je povedala in dodala: "Že od samega začetka mislim, da je on njo že izbral. Njegovo obnašanje ni pošteno do ostalih punc. Vso pozornost daje njej. Tudi v sobi sta ves čas skupaj."

Foto: POP TV jure novak

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:01 2. Marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.