Ljubezen po domače: Matej in Mihaela ta korak sedaj verjetno obžalujeta …

Foto: POP TV mihaela krajnc, matej rotovnik Foto: POP TV mihaela krajnc, matej rotovnik Foto: POP TV mihaela krajnc, matej rotovnik
Ko sta še čutila metuljčke, sta šla skupaj k tetovatorju.
Oglej si celoten članek

Ko smo že mislili, da se je letošnja sezona šova Ljubezen po domače končala vsaj z dvema paroma, nas je presenetila vest, da se odnos med Mihaelo in Matejem očitno ni razvil v dolgotrajno razmerje. Matej naj bi bil sedaj v zvezi s Sentyo, ki se je v šovu potegovala za srce Davida Krulčiča. Več o tem TUKAJ.

Je bila kriva razdalja?

"To, kar se je dogajalo v zadnjem času, je bila res lepa izkušnja. Uživala sem v vsakem koraku,“ je po zadnjem zmenku povedala Mihaela, Matej pa je dodal: "Najina ljubezen se bo nadaljevala, vsaj upam, v najboljši meri."

Par se je tako dobro razumel, da je šel skupaj k tetovatorju. Vsak si je dal na nogo vtetovirati polovico bikove glave, ki je postala celota, ko sta se nogi dotikali. Romantično, a ta korak sta sedaj verjetno obžalovala.

Na to vprašanje bosta morala zagotovo odgovoriti, ko bodo nehali predvajati oddajo …

Morda je bila za konec njune zveze kriva razdalja. O tej temi ju je v oddaji že izprašala Metka. Mihaela je bila optimistična, da bosta to težavo premagala. Razložila, da se bo morda preselila k Mateju, vikende pa bosta preživljala na kmetiji, iz katere želi Mihaela narediti raj za turiste.

Foto: POP TV mihaela krajnc, matej rotovnik

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 23:21 20. December 2021.

    Poučno za tiste, ki razmišljajo s spodnjim delom telesa, ne z glavo...ha, ha.

  • 09:23 19. December 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.