Magazin > VIP
19771 ogledov

Ljubezen po domače: Matej in Mihaela ta korak sedaj verjetno obžalujeta …

mihaela krajnc, matej rotovnik
1/3
POP TV
Ko sta še čutila metuljčke, sta šla skupaj k tetovatorju.

Ko smo že mislili, da se je letošnja sezona šova Ljubezen po domače končala vsaj z dvema paroma, nas je presenetila vest, da se odnos med Mihaelo in Matejem očitno ni razvil v dolgotrajno razmerje. Matej naj bi bil sedaj v zvezi s Sentyo, ki se je v šovu potegovala za srce Davida Krulčiča. Več o tem TUKAJ.

Je bila kriva razdalja?

"To, kar se je dogajalo v zadnjem času, je bila res lepa izkušnja. Uživala sem v vsakem koraku,“ je po zadnjem zmenku povedala Mihaela, Matej pa je dodal: "Najina ljubezen se bo nadaljevala, vsaj upam, v najboljši meri."

Par se je tako dobro razumel, da je šel skupaj k tetovatorju. Vsak si je dal na nogo vtetovirati polovico bikove glave, ki je postala celota, ko sta se nogi dotikali. Romantično, a ta korak sta sedaj verjetno obžalovala.

Na to vprašanje bosta morala zagotovo odgovoriti, ko bodo nehali predvajati oddajo …

Morda je bila za konec njune zveze kriva razdalja. O tej temi ju je v oddaji že izprašala Metka. Mihaela je bila optimistična, da bosta to težavo premagala. Razložila, da se bo morda preselila k Mateju, vikende pa bosta preživljala na kmetiji, iz katere želi Mihaela narediti raj za turiste.

mihaela krajnc, matej rotovnik | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 2
  • ivo5 23:21 20.december 2021.

    Poučno za tiste, ki razmišljajo s spodnjim delom telesa, ne z glavo...ha, ha.

  • Lynn_Smith 09:23 19.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦