Ljubezen po domače: Mateju užaljena kandidatka pobegnila s posestva

Foto: POP TV urša, matej, ljubezen po domače Foto: POP TV urša, matej, ljubezen po domače Foto: POP TV urša, matej, ljubezen po domače
Je Urša mislila, da je brez konkurence?
Oglej si celoten članek

Dekleta so Mateja Ruparja kar dvakrat negativno presenetila. Najprej je debelo pogledal, ker Metka ni prišla na posestvo, nato pa ga je razočarala še Urša.

Metka je k postavnemu mladeniču prišla z enodnevno zamudo, saj ni bila prepričana, ali si res želi nastopa v šovu Ljubezen pod domače. Mateja je črnolaska popolnoma prevzela, tudi zato, ker se je pripeljala na motorju, s katerim sta se nato odpeljala na vožnjo. To je zmotilo visokoraslo Uršo, še bolj pa je "stegnila surlo", ko je Matej Metko povabil na zmenek. "Kar prisvojila si ga je, ga povabila s sabo, on pa se je obnašal, kot da naju ni. Za piko na i pa je Metko povabil še na zmenek. Logično bi bilo, da bi mene, glede na to, da sem tukaj že od včeraj,“ je Urša po telefonu potožila prijateljici, nato pa sklenila, da zapusti šov. "Potrebujem čas zase in verjetno bom šla domov. Imam mešane občutke in ne vem, kaj naj si mislim. To danes z Metko me je zelo šokiralo in zmotilo,“ je povedala Mateju, ki je bil vidno razočaran. "Seveda sem razočaran. Ne vem, ali se jo jaz užalil. To me moti, ker ne vem, ali sem bil jaz tisti ...“ je povedal po tem, ko je Urša zapustila kmetijo.

Matej verjetno ne bo dolgo žaloval za Uršo, saj se je z Metko zelo dobro razumel. Pogovarjala sta se celo o otrocih ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.