Magazin > VIP
110 ogledov

Ljubezen po domače: Mateju užaljena kandidatka pobegnila s posestva

urša, matej, ljubezen po domače
1/3
POP-TV-2
Je Urša mislila, da je brez konkurence?

Dekleta so Mateja Ruparja kar dvakrat negativno presenetila. Najprej je debelo pogledal, ker Metka ni prišla na posestvo, nato pa ga je razočarala še Urša.

Metka je k postavnemu mladeniču prišla z enodnevno zamudo, saj ni bila prepričana, ali si res želi nastopa v šovu Ljubezen pod domače. Mateja je črnolaska popolnoma prevzela, tudi zato, ker se je pripeljala na motorju, s katerim sta se nato odpeljala na vožnjo. To je zmotilo visokoraslo Uršo, še bolj pa je "stegnila surlo", ko je Matej Metko povabil na zmenek. "Kar prisvojila si ga je, ga povabila s sabo, on pa se je obnašal, kot da naju ni. Za piko na i pa je Metko povabil še na zmenek. Logično bi bilo, da bi mene, glede na to, da sem tukaj že od včeraj,“ je Urša po telefonu potožila prijateljici, nato pa sklenila, da zapusti šov. "Potrebujem čas zase in verjetno bom šla domov. Imam mešane občutke in ne vem, kaj naj si mislim. To danes z Metko me je zelo šokiralo in zmotilo,“ je povedala Mateju, ki je bil vidno razočaran. "Seveda sem razočaran. Ne vem, ali se jo jaz užalil. To me moti, ker ne vem, ali sem bil jaz tisti ...“ je povedal po tem, ko je Urša zapustila kmetijo.

Matej verjetno ne bo dolgo žaloval za Uršo, saj se je z Metko zelo dobro razumel. Pogovarjala sta se celo o otrocih ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.