Ljubezen po domače: Mihael z enim odgovorom vse uničil

Pa tako zagledana je bila vanj …
Oglej si celoten članek

Tekmovalec šova Ljubezen po domače, Mihael Kasaš, je na zmenek odpeljal Oksano, ki je na ta trenutek dolgo čakala. Že na njunem prvem snidenju je bilo namreč jasno, da je Mihael temnolaski zelo všeč in da se je vanj kar malce zagledala.

Na zmenku sta se pogovarjala o ljubosumju in Oksana ni mogla verjeti svojim ušesom, ko je Mihael izjavil, da osebe, ki jo ljubiš, ne smeš omejevati. Oksana je namreč prepričana, da ni normalno, da te ne zanima, kje in kaj počne oseba, ki jo imaš rad.

Mihael je po zmenku povedal, da mu je bilo ob Oksani nelagodno, saj čuti, da si od njega želi več, a ji naklonjenosti žal ne more vračati.
oksana
No, njegova težava se je sama razrešila. Ko ga je Oksana vprašala, ali si želi otrok, je Miši menda povedal, da se v tem življenju ne vidi v vlogi očeta. „To ni naravno,“ meni Oksana, ki je morala spoznati, da temnolasec ni pravi zanjo, saj si želi naraščaja. "Razočarana sem. Močno se bo moral potruditi, da me spet očara. Skoraj nič se ni potrudil,“ je pozneje potožila sotekmovalkama.

Sicer pa je na Mihaelovo kmetijo prišla Polona, kandidatka, ki se je potegovala za srce Jožeta Mastnaka, a je hitro spoznala, da ni pravi zanjo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:14 13. Maj 2018.

    Ta bo še naprej ostal sam

  • 11:13 13. Maj 2018.

    Ta pa je malo lesen :)

  • 08:37 13. Maj 2018.

    Tale Mihael je bolj na fante usmerjen mu niso pripeljali prave skupine.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.