Ljubezen po domače: Opa! Ob pogledu na to kandidatko se je moral odkašljati!

Foto: Mankica Kranjec
Foto: Mankica Kranjec
Tretja sezona šova Ljubezen po domače. Tanja Postružnik Koren je obiskala prvo skupino ljubezni željnih podeželskih fantov.
Oglej si celoten članek

Sinoči so na POP TV začeli predvajati novo sezono šova Ljubezen po domače. Tanja Postružnik Koren je imela za nekatere kandidate dobro novico, za Marka Jusa in Kristjana Gričnika pa slabo.

Foto: POP TV Kristjan Gričnik

Fanta nista prejela dovolj pisem, Kristjan je dobil tri, Marko enega, da bi se uvrstila v naslednji krog. Ljubezen bosta morala odslej iskati sama. "Nisem razočaran. Dobil sem tri pisma. S temi pogumnimi dekleti bom poskušal navezati stike. Upam, da bo kaj iz tega,“ je po izpadu povedal Kristjan.

Foto: Pop TV ljubezen po domače, jaka hafner

Slabo je kazalo tudi enemu od bratov Hafner. Voditeljica Jaki najprej ni izročila vseh pisem. Ko je že mislil, da se bo moral zadovoljiti z enim dekletom, je Tanja iz košare potegnila še cel kup sporočil. Eno od njih je napisala Saška s Ptuja, ki je kandidatu poslala seksi posnetke. Jaka se je moral ob pogledu na postavno manekenko, terapevtko in kozmetičarko odkašljati, njegov brat Gašper pa ga je v šali vprašal, zakaj se je začel tresti.

Foto: Pop TV ljubezen po domače, jaka hafner

Veliko pisem je dobila tudi edina ženska kandidatka šova, Darja, ki smo jo spoznali že pred leti, ko je nastopila v šovu Kmetija. Zanjo se je prijavil tudi Nejc, ki je od nje mlajši 20 let. "Pustiva se presenetiti, morda pa se ujameva. Cmok cmok,“ ji je sporočil.

Foto: Pop TV ljubezen po domače, darja tomažin
Dovolj pisem sta dobila tudi Miha Božič in Milan Tržan.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.