Ljubezen po domače: Po izletu kandidat z rožami k drugi

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Njo vzburja njegova poraščenost, njega pa očitno ena druga kandidatka.
Oglej si celoten članek

Drago iz šova Ljubezen po domače je v Budimpešto odpeljal Mojco, ki ni skrivala, da ji je upokojenec zelo všeč. Medtem ko je ona povedala, da je uživala v stiskanju z njim, je on POP TV zaupal, da se je moral stiskati k njej, sicer bi padel s postelje ... Že to je nakazovalo na bližajočo se katastrofo.

Foto: POP TV drago, mojca, ljubezen po domače Par se je o prihodnosti pogovarjal na ladjici. Mojca je dejala, da je zelo uživala ob njem, Drago pa je poudaril, da se še ne poznata dovolj dobro. Na Mojčino vprašanje, ali mu je žal, da ni povabil Tatjane, pa je odgovoril: "To ni bistvena zadeva. Tako sem se odločil in iz tega izhajam." Mojci ni povedal cele resnice. V pogovoru s producenti šova je namreč izjavil, da bi se odzval, če bi Tatjana izrazila željo, da se spet srečata.

Na to Drago ni čakal, ampak je vajeti vzel v svoje roke in se s šopkom rož odpravil k njej. Tatjana je bila obiska zelo vesela. "To pomeni, da nekaj čuti," je povedala. "Tatjano sem želel obiskati, ker mi nekaj ni dalo miru. Z Mojco sem se sicer imel zelo lepo, kljub temu sem želel Tatjano še enkrat videti, da dorečemo stvari," pa je povedal Drago in dodal: "Ko razmišljam o Tatjani in Mojci, prihajam do enakih zaključkov -  da si obe želita biti z menoj. Zato to stvar puščam še malo odprto, da mi potem - možgani ali srce - ne bi očitali, da sem prehitro naredil korak."

Tatjano je nato še vprašal, ali se lahko še kdaj vidita. Ona že sanja o poroki ...

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.