Magazin > VIP
6451 ogledov

Ljubezen po domače: Po izletu kandidat z rožami k drugi

drago, tatjana, ljubezen po domače POP TV
Njo vzburja njegova poraščenost, njega pa očitno ena druga kandidatka.

Drago iz šova Ljubezen po domače je v Budimpešto odpeljal Mojco, ki ni skrivala, da ji je upokojenec zelo všeč. Medtem ko je ona povedala, da je uživala v stiskanju z njim, je on POP TV zaupal, da se je moral stiskati k njej, sicer bi padel s postelje ... Že to je nakazovalo na bližajočo se katastrofo.

drago, mojca, ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV
Par se je o prihodnosti pogovarjal na ladjici. Mojca je dejala, da je zelo uživala ob njem, Drago pa je poudaril, da se še ne poznata dovolj dobro. Na Mojčino vprašanje, ali mu je žal, da ni povabil Tatjane, pa je odgovoril: "To ni bistvena zadeva. Tako sem se odločil in iz tega izhajam." Mojci ni povedal cele resnice. V pogovoru s producenti šova je namreč izjavil, da bi se odzval, če bi Tatjana izrazila željo, da se spet srečata.

Na to Drago ni čakal, ampak je vajeti vzel v svoje roke in se s šopkom rož odpravil k njej. Tatjana je bila obiska zelo vesela. "To pomeni, da nekaj čuti," je povedala. "Tatjano sem želel obiskati, ker mi nekaj ni dalo miru. Z Mojco sem se sicer imel zelo lepo, kljub temu sem želel Tatjano še enkrat videti, da dorečemo stvari," pa je povedal Drago in dodal: "Ko razmišljam o Tatjani in Mojci, prihajam do enakih zaključkov -  da si obe želita biti z menoj. Zato to stvar puščam še malo odprto, da mi potem - možgani ali srce - ne bi očitali, da sem prehitro naredil korak."

Tatjano je nato še vprašal, ali se lahko še kdaj vidita. Ona že sanja o poroki ...

 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.