Ljubezen po domače: Povedala, kaj je storila, ko jo je prvič udaril

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Nekateri sodelujoči imajo tudi zelo grenke ljubezenske izkušnje.
Oglej si celoten članek

Kandidatka Mihe Božiča, 33-letna Velenjčanka Barbara Pastirk, je razkrila žalostno ljubezensko izkušnjo. Že pred kamerami je Mihi razkrila, da je bila v preteklosti žrtev nasilja. Nekdanji fant je bil namreč do nje fizično nasilen, za kar ni opravičila, zato je tudi takoj po dogodku sprejela pogumno odločitev in ga zapustila. "To sem povedala, da se bo mogoče še katera, ki je trenutno v taki situaciji, opogumila, našla moč in šla stran. Meni se je to zgodilo enkrat in ker je to nedopustno, sem ga takoj zapustila," je o izkušnji, ki se ji je zgodila pred petimi leti povedala Barbara.

Svetlolaska pa zaradi te grenke izkušnje, ki je ne želi na veliko izpostavljati, saj je to že za njo, ni izgubila vere v ljubezen. "Niso vsi fantje slabi in jaz zaradi tega dogodka nimam tovrstnih strahov. Je pa potrebno človeka jemati z rezervo preden ga dobro spoznaš in preden se v kaj spustiš," je še prepričana Barbara. 

ekskluzivno Miha iz Ljubezni po domače: Zato je v resnici zapustil Vesno

drama Ena odšla, druga grozila: Jaka na robu solza izjavil, da tega ne bo dopustil

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.