Ljubezen po domače: Prišla je nova kandidatka, Juretov odziv nepričakovan

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Bil je začuden.
Oglej si celoten članek

Postavna Patricija, ki se je sprva prijavila za junaka podeželja Jureta Novaka, mu je po prvem zmenku priznala, da ji misli zaposluje nekdo drug. Ta nekdo drug pa je Jure Struna, ki prav tako išče ljubezen v letošnji sezoni šova. Patricija je tako zapustila Novaka in odšla k Struni, ki pa je ni sprejel tako kot je pričakovala. 

"Kaj pa ti tukaj," je bil malce začuden, kar je opazila tudi Patricija, ki je povedala, da se ji je zdel negativno presenečen, a da upa, da je to le začetni šok. "Nisi mi šel iz glave," mu je povedala, Struna pa je v kamero komentiral: "Zanimivo, ker sem le 5 minut govoril z njo na spoznavnem pikniku, nič posebnega, očitno sem naredil dober vtis."

No, na koncu jo je le sprejel z odprtimi rokami in povedal, da mu je to popestrilo dan in da je vesel še ene kandidatke.  

Foto: Voyo/Printscreen Ljubezen po domače

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.