Ljubezen po domače: Razkrivamo, katera dekleta si je izbral Renato!

Foto: POP TV Tamara Korošec Foto: POP TV Doroteja Knehtl Foto: POP TV Lara Rozman Foto: POP TV Kaja Rojnik Foto: POP TV Monika Klun Foto: POP TV Nika Pirih Mutvar
Prijavila so se zelo postavna dekleta.
Oglej si celoten članek

Jutri bo znano, katera dekleta so Poptevejevi podeželski ženini povabili na spoznavni dan v Mozirski gaj. Vsak si je lahko izbral največ šest deklet, od teh pa bo morala po koncu dneva ena spakirati kovčke in oditi.

Med najbolj zaželenimi fanti je letos 25-letni Renato Lužar in Nove vasi. Po poklicu je avtomehanik, pred in po službi pa se ukvarja z delom na domači ekološki kmetiji. Pisalo mu je ogromno mladih deklet, na prvi zmenek pa bo povabil mladenke, ki si jih lahko ogledate v naši galeriji.

Magazin Ljubezen po domače: Trije kandidati so se poslovili iz šova

Ljubezen po domače Ljubezen po domače: Fantje in dekleta, ki želijo osvojiti srca kandidatov

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • dd
    12:22 16. Marec 2018.

    Uboga Vesna je že od malega maltretirana od staršev, da sedaj niti ne ve, da jo do konca izkoriščata in …

  • 10:56 16. Marec 2018.

    Gledala sem tole oddajo in kaj je bilo najbolj čudno? Ko so se v oddaji pojavili STARŠI! Pri odraslih ljudeh. …

  • 09:47 16. Marec 2018.

    Same take, ki že komaj čakajo, da primejo za grable in vile morda traktor. Ta bo tudi mamiko vprašal na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.