Ljubezen po domače: Se vam novi partner lepe Darje zdi znan?

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Gledalci RTVS ga poznajo …
Oglej si celoten članek

Kmalu po koncu zadnje sezone šova Ljubezen po domače je temnolasa Darja Sančanin objavila fotografijo svojega novega partnerja. 

"Skupaj nama je lepo, vendar želiva ohraniti svojo zasebnost,“ je bilo vse, kar nam je takrat povedala o svojem izbrancu.
Dolgonoga lepotica je medtem razkrila, da mu je ime Rok. Če se vam je zdel znan, ste očitno ljubitelj kviza Joker, ki ga na RTVS vodi Mario Galunič in v katerem lahko tekmovalec v žep pospravi 20 tisoč evrov.

Foto: Facebook rok pirš "Svoje znanje in srečo v kvizu Joker bo preizkusil Rok Pirš, ki prihaja iz okolice Kranja. Po izobrazbi je varstvoslovec, ki bi v bodoče želel svojo ljubezen do narave povezati s poklicem, želi namreč postati naravovarstveni nadzornik. Njegov hobi je gojenje čilijev,“ je RTVS napisal ob lanskem napovedniku za del, v katerem je nastopil Rok. Kako samozavesten je bil pred našim legendarnim voditeljem, lahko vidite v videu. Nič čudnega, da je osvojil Darjino srce.

Spomnimo. Darja se je v šovu borila za srce Janeza Rebernika in ga tudi osvojila, a iskrica med njima je, potem ko so kamere ugasnile, izginila. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 02:09 16. Junij 2021.

    A to se parčkajo zato, da se potem lahko še malo po časopisih vlačijo in upajo še na kakšno minutko …

  • 09:49 15. Junij 2021.

    Pa vi res niste normalni!!! Ker je bil 15. minut na TV je sedaj že znani Slovenec?!!! Res smo ratali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.