Magazin > VIP
108571 ogledov

Ljubezen po domače: Se vam novi partner lepe Darje zdi znan?

darja sančanin Facebook
Gledalci RTVS ga poznajo …

Kmalu po koncu zadnje sezone šova Ljubezen po domače je temnolasa Darja Sančanin objavila fotografijo svojega novega partnerja. 

"Skupaj nama je lepo, vendar želiva ohraniti svojo zasebnost,“ je bilo vse, kar nam je takrat povedala o svojem izbrancu.
Dolgonoga lepotica je medtem razkrila, da mu je ime Rok. Če se vam je zdel znan, ste očitno ljubitelj kviza Joker, ki ga na RTVS vodi Mario Galunič in v katerem lahko tekmovalec v žep pospravi 20 tisoč evrov.

rok pirš | Avtor: Facebook Facebook
"Svoje znanje in srečo v kvizu Joker bo preizkusil Rok Pirš, ki prihaja iz okolice Kranja. Po izobrazbi je varstvoslovec, ki bi v bodoče želel svojo ljubezen do narave povezati s poklicem, želi namreč postati naravovarstveni nadzornik. Njegov hobi je gojenje čilijev,“ je RTVS napisal ob lanskem napovedniku za del, v katerem je nastopil Rok. Kako samozavesten je bil pred našim legendarnim voditeljem, lahko vidite v videu. Nič čudnega, da je osvojil Darjino srce.

Spomnimo. Darja se je v šovu borila za srce Janeza Rebernika in ga tudi osvojila, a iskrica med njima je, potem ko so kamere ugasnile, izginila. 

 
Komentarjev 2
  • Mehičanka76 02:09 16.junij 2021.

    A to se parčkajo zato, da se potem lahko še malo po časopisih vlačijo in upajo še na kakšno minutko instant "slave" in zastonj povabila na kakšno poceni prireditev?

  • pantani 09:49 15.junij 2021.

    Pa vi res niste normalni!!! Ker je bil 15. minut na TV je sedaj že znani Slovenec?!!! Res smo ratali Butale!!! Potem sem tudi jaz in vsi ki smo bili na Pancah v nedeljo na TV, ko je šla mimo ...prikaži več 5.etapa Dirke po Sloveniji znani Slovenci!!! Skratka Slovenija moja dežela samih znanih Slovencev!!!