Ljubezen po domače: Šok, katero je izbral kmet Jože ...

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Ta kmet je v šovu Ljubezen po domače že izbral svojo srčno izbranko.
Oglej si celoten članek

Gledalci so včeraj ostali odprtih ust. Jože je naredil nekaj, česar nihče ni pričakoval. Anemari je povedal, da je zelo prijetna ženska, da ga je veliko naučila, a da bo "morala pozabiti na preteklost in ubrati svojo pot naprej". Rdečelasi Simoni je polaskal, da je "nasmejana, romantična in energična ženska", moti pa ga, da mora vedno imeti prav. Nato je presenetil in na romantični izlet povabil Simono ter s tem izločil Anemari, s katero je tekom celega šova vzdrževal močan erotični naboj.

Magazin Simona iz Ljubezni po domače: Jože ima tudi negativno, sovražno plat

Nad Jožetovo odločitvijo je bila presenečena celo Simona: "Čudeži se dogajajo. Včeraj sem hotela domov, evo, danes grem pa na romantičen izlet. Dobro, da nisem šla." Pričakuje, da se bodo na romantičnem izletu med njima kresale iskrice, obljublja celo ognjemet. Medtem ko Anemari ni bila povsem razočarana, saj pravi, da je v šovu  "dobila samozavest, ki sem jo dolgo iskala, saj sem bila v zakonu poniževana celih 13 let ". Foto: Voyo/ zurnal24.si ljubezen po domače

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.