Ljubezen po domače: Ta komentar je Rasemo najbolj prizadel

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Po tem, ko je razkrila, da jo osvaja 21-letnik, je završalo.
Oglej si celoten članek

Ko smo pisali, da je na Rasemo, osmoljenko šova Ljubezen po domače, oko vrgel 21-letnik, je morala upokojenka poslušati žaljivke. A Rasema ni ostala tiho, je kritikom na družbenih omrežjih vedno odgovorila, tudi tistim, ki so prestopili vse meje dobrega okusa.

Ljubezen po domače Rasema iz Ljubezni po domače: Popolnoma je prevzela 21-letnega moškega

"Devetdeset odstotkov ljudi je navijalo zame, obstajajo pa tudi negativci, zlobni ljudje. Najbolj me je zmotil komentar, v katerem je bil napisan naslov psihiatrične bolnišnice v Ljubljani, češ da tja spadam. V resnici pa so oni tisti, ki potrebujejo pomoč. Takim kar ostro odgovorim. Ne razumejo, kaj gledajo ali berejo. S tem 21-letnikom nisem bila niti na kavi. Ko mi je pisal, sem ga blokirala, pa so me kljub temu označili za pedofilko. Preberite, kaj je napisano, preden začnete obsojati,“ je Rasema povedala za naš medij in razkrila, da je še vedno samska in da čaka „normalnega moškega“ svojih let. "Tistim, ki me mislijo po tretjem sporočilu že spraševati o seksu, sporočam, da ne delam na vroči liniji, zato se teh bednih SMS-ov, prosim, vzdržite. Nihče ne bi prišel na kavo, na seks pa,“ je še potarnala simpatična Rasema.

Ljubezen po domače Rasema iz Ljubezni po domače: “Nisem dobro”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:59 17. Avgust 2019.

    Vsak ima možnost do ljubezni. Vsi smo pod kožo krvavi, zato ne obsojate. Resema veliko sreče vam želim v življenju

  • jj1
    11:00 16. Avgust 2019.

    Simpatična, ne me hecat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.