Magazin > VIP
6725 ogledov

Rasema iz Ljubezni po domače: “Nisem dobro”

rasema begulić, ljubezen po domače POP TV
Njen nekdanji partner ni spoštoval njunega dogovora.

Pretekli teden je medije preplavila vest, da je Rasema iz šova Ljubezen po domače ostala brez svojega 25 let mlajšega ljubimca. Kar eno leto jo je varal z drugo žensko. Rasemo bi verjetno še vedno vlekel za nos, če se ji ne bi oglasila ženska, s katero je skakal čez plot. 

“Zame je navijala, ko sem bila v šovu. Sledila je mojemu profilu na Facebooku. Ko je tam opazila fotografije z mojega rojstnodnevnega slavja, na katerih je bil tudi ta moški, se mi je oglasila in mi povedala, da je že eno leto z njim v zvezi. Mene bi skoraj zadela kap. Da živiš dvojno življenje … Grdo, da me je eno leto vlekel za nos,” je za Žurnal24 povedala Rasema in za naš medij razkrila, kakšen dogovor sta imela z ljubimcem. “Od začetka sva bila zmenjena, da mi bo povedal, ko se bo hotel poročiti in bova šla narazen. Dogovorila sva se, da mu bom takrat dala prosto pot. To sem tudi storila, ampak je bilo kljub temu hudo, ko je po osmih letih odšel. Nisem dobro, te ljubezenske težave so huda stvar.”

Rasema je nad nekdanjih partnerjem še toliko bolj razočarana, ker ga je sprejela v svoj dom, ko ni imel ničesar. “Po rokah sem ga nosila kot sina. Tudi zato me boli, da je tako hitro pozabil na to, kaj sem mu nudila.”

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 2
  • notna 16:42 26.julij 2019.

    zakaj pa je iskala partnerja če je bila v zvezi, ona je tudi varala.