Ljubezen po domače: Tako grdo se je Tomaž poigral s kandidatkama

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Kaj bi vi naredili na Draganinem mestu?
Oglej si celoten članek

Tomaž Bizjak je moral včeraj izločiti eno od deklet. Najprej je domov poslal Dragano, čeprav z njo ni imel zmenka. Mladenka je bila žalostna, saj si je zmenka zelo želela. "Žal mi je, da domov odhajam brez pravega zmenka, ker ni pošteno, da se nekoga tako pusti. To mi je bilo odvzeto,“ je povedala, a dodala, da gre življenje naprej.

Foto: POP TV tomaž bizjak

Tomaž je bil po tej odločitvi v dvomih. Po tehtnem razmisleku je Dragano prosil za novo priložnost in domov poslal Evo, s katero sta se pred šovom pogovarjala po Facebooku, med šovom pa je spoznal, da ni takšna, kot se mu je predstavila na spletu.

Magazin Ljubezen po domače: Poglejte, kakšna lepotica je danes Jakova Teja

Dragana ga je najprej vprašala, ali jo ima za norca. "Zdaj si me potrl, moram razmisliti, ali bom ostala,“ je še izjavila, a se na koncu odločila, da Tomažu da še eno priložnost. Mu je pa dala jasno vedeti, da ji ni všeč, da se igra z njenimi čustvi in da pričakuje lep zmenek.

Foto: POP TV tomaž bizjak

Eva je tako morala pospraviti kovčke. "Zdi se mi, da se igra z nami,“ je povedala v kamero, Tomažu pa poslala sporočilo, ki ga je ta prebral celi Sloveniji … "Oprosti, mislim, da je bilo vse skupaj, kar se je zgodilo na Facebooku, ena velika napaka. Lepo se imej, drugega ti ne morem reči. Mi je pa zelo žal, da sem se preveč navezala nate in gojila čustva, ampak dobro. Grem z dvignjeno glavo, pa tudi, če s solzami v očeh.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.