Ljubezen po domače: Tako sta Jaka in Ana poimenovala svojega drugega otroka

Jaka in Ana sta dobila drugega otroka. Njuna prva hči Tina bo julija dopolnila eno leto.
Oglej si celoten članek

Prvi smo poročali, da kandidat šova Ljubezen po domače, Jaka Hafner, in njegova Ana pričakujeta drugega otroka. "Prišla bo malo prehitro, po drugi strani pa je super, da si bosta hčerki po starosti tako blizu in da bosta imeli družbo,“ je za naš portal takrat povedal Jaka.
Magazin Ljubezen po domače: Jaka Hafner in njegova Ana imata lepe novice
In nova članica družine je prišla danes ponoči. Po poročanju 24ur.com sta Jaka in Ana hčerki nadela ime Hana. Ana je rodila v nekaj minutah, je še razkril veseli očka.

Par se je spoznal v tretji sezoni šova Ljubezen po domače. Ana se sicer ni potegovala za Jakovo srce, ampak za srce njegovega brata Gašperja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:25 8. Junij 2020.

    Ana drugič, Jaka pa mogoče prvič, oni prvi je bolj verjetno od brata. Saj kot piše je najprej okrog brata …

  • 15:21 8. Junij 2020.

    Prstek u ritko je kar priden, produktiven.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.