Ljubezen po domače: Takoj po prihodu na kmetijo med dekleti počilo

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Vida je Darinki in Emi očitala, da sta jo pustili na cedilu.
Oglej si celoten članek

Foto: POP TV DArinka Včeraj smo v šovu Ljubezen po domače gledali, kako so se Miro, Tomaž in Jani razveselili obiska svojih izbrank. Pri Tomažu je bilo takoj zelo zanimivo. Najprej sta na njegovo kmetijo prispeli le Darinka in Ema. Vida je zamudila, ker je imela doma težave. Ko je prišla na posestvo, pa se je takoj začelo obtoževanje. "Prijateljice so me dale na stranski tir, a sem kljub temu prišla k Tomažu. Sta pozabili na mene, da me nista obvestili, da sta šli na kmetijo,“ se je glasno pritožila, v kamero pa povedala, da je užaljena, ker je ostali dve tekmovalki kljub dogovoru nista poklicali.

Darinka je bila nad njeno izjavo ogorčena. Poudarila je, da sta Vido klicali, a je bila nedosegljiva, in dodala, da so se vsi razen nje držali ure ter da za njeno zamudo nista krivi. "Sem ji kar malo zamerila. Mislila sem, da je boljša oseba. Pokazala je svoj značaj. Prišla je do Tomaža, naju pa skoraj ni hotela poznati,“ je bila jezna Darinka, ki smo jo sicer spoznali že v šovu Kmetija: Nov začetek, v katerem je prišla vse do finala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:37 25. Marec 2017.

    Spet voda na mlin Ireni Kolarjevi in njenemu že pregovornemu primitivizmu.<br />Bravo urednik. Tiskana izdaja je že zdavnaj propadla, kmalu …

  • 09:04 25. Marec 2017.

    Oslarija............

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.