Magazin > VIP
162 ogledov

Ljubezen po domače: Takoj po prihodu na kmetijo med dekleti počilo

Ljubezen po domače POP-TV-2
Vida je Darinki in Emi očitala, da sta jo pustili na cedilu.

DArinka | Avtor: POP-TV-2 POP-TV-2
Včeraj smo v šovu Ljubezen po domače gledali, kako so se Miro, Tomaž in Jani razveselili obiska svojih izbrank. Pri Tomažu je bilo takoj zelo zanimivo. Najprej sta na njegovo kmetijo prispeli le Darinka in Ema. Vida je zamudila, ker je imela doma težave. Ko je prišla na posestvo, pa se je takoj začelo obtoževanje. "Prijateljice so me dale na stranski tir, a sem kljub temu prišla k Tomažu. Sta pozabili na mene, da me nista obvestili, da sta šli na kmetijo,“ se je glasno pritožila, v kamero pa povedala, da je užaljena, ker je ostali dve tekmovalki kljub dogovoru nista poklicali.

Darinka je bila nad njeno izjavo ogorčena. Poudarila je, da sta Vido klicali, a je bila nedosegljiva, in dodala, da so se vsi razen nje držali ure ter da za njeno zamudo nista krivi. "Sem ji kar malo zamerila. Mislila sem, da je boljša oseba. Pokazala je svoj značaj. Prišla je do Tomaža, naju pa skoraj ni hotela poznati,“ je bila jezna Darinka, ki smo jo sicer spoznali že v šovu Kmetija: Nov začetek, v katerem je prišla vse do finala.

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 09:37 25.marec 2017.

    Spet voda na mlin Ireni Kolarjevi in njenemu že pregovornemu primitivizmu.Bravo urednik. Tiskana izdaja je že zdavnaj propadla, kmalu pride čas, ko ugasne tudi ta portal

  • Papaja Popi 09:04 25.marec 2017.

    Oslarija............