Ljubezen po domače: Takšnega pogovora v našem šovu še ni bilo …

Foto: Pop TV
Foto: Pop TV
Jaka Hafner preseneča.
Oglej si celoten članek

Kandidat šova Ljubezen po domače, Jaka Hafner, je včeraj na zmenek peljal Tejo, ki je bila najhitrejša pri pobiranju jabolk. 
Zmenek se je začel nedolžno, končal pa z vročim pogovorom o njegovih željah v postelji. Teja ga je namreč vprašala, kaj mu je pri seksu pomembno. “Najprej predigra, da punco omehčaš, da se prepusti, da si ta prava, mokra pa to. Zelo nerad s kondomom seksam. To je tako, kot bi šel na sladoled in bi ga skozi steklo lizal. Rad pa vidim, da me punca preseneti, pa mi da v r**,” ji je brez zadržkov razložil 26-letnik.

Teja je po tej “izpovedi” povedala, da je izjava ni presenetila, ni pa si mislila, da mu je všeč analni seks. 

Foto: Pop TV jaka hafner
Pogovor o tej temi se je nadaljeval. Jaka je svojo izbranko nato namreč vprašal, kaj ji pomeni seks v zvezi. Teja mu je odgovorila, da ji je seks pomemben in mu postavila enako vprašanje. Jaka ji je odgovoril v svojem stilu … “Meni seks v zvezi pomeni izkazovanje čustev. Seks ni šport, ampak izkazovanje čustev do neke osebe. Pa da so jajca prazna.”

Kakor koli že, par se je med pogovorom nasmejal. Teja je na svojega izbranca naredila dober vtis. Jaka je po zmenku namreč povedal, da je dobila “plus točke”.

Foto: Pop TV jaka hafner

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:45 23. Marec 2019.

    meni se zdi, da bo še dolgo obdeloval Desanko .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.