Tekmovalka šokirala z opolzkimi vprašanji

Foto: POP TV Vesna Šošteršič Foto: Pop TV Ljubezen po domače Foto: Pop TV Ljubezen po domače Foto: Pop TV Ljubezen po domače Foto: Pop TV Ljubezen po domače Foto: Pop TV Ljubezen po domače Foto: Pop TV Ljubezen po domače Foto: Pop TV Ljubezen po domače Foto: POP TV Milan Medved Foto: Pop TV ljubezen po domače Foto: Pop TV ljubezen po domače Foto: Pop TV ljubezen po domače Foto: Pop TV ljubezen po domače Foto: Pop TV ljubezen po domače mihael kasaš Foto: Pop TV ljubezen po domače Foto: POP TV Jože Mastnak
Tekmovalka je Renata napadla z zelo eksplicitnimi vprašanji ...
Oglej si celoten članek

Kmetje in kmetica so ponovno izbrali svoje favorite, ki ostajajo v borbi za njihovo srce. Kdo ostaja, si oglejte v galeriji.

Foto: POP TV Renato Lužar Med najbolj začinjenimi zmenki je bilo zagotovo snidenje med divjim kavbojem Renatom in Dolenjko Moniko Klun. Z vsemi žavbami namazana rdečelaska ga je podrobno izprašala tudi o spolnosti: kako zadovolji ženske, ali vsako pripelje do vrhunca ... Na vprašanje, kateri je njegov najljubši položaj, pa ji je odgovoril, da bo že izvedela, če bosta do te faze prišla. Moniko je zanimalo tudi, ali je Renato kdaj užival droge in vozil pod vplivom alkohola. A kavboja neposrednost ni prav nič očarala. Zdelo se mu je, da tovrstna vprašanja ne spadajo na prvi zmenek, zato je Moniko poslal domov.

Lepa, lepa Ljubezen po domače: Razkrivamo, katera dekleta si je izbral Renato!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.