Ljubezen po domače: To o Renatovi družinski sreči pravi Tamara

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Eno leto po razhodu bo postal očka.
Oglej si celoten članek

Kot smo poročali, kandidat šova Ljubezen po domače Renato Lužar s Patti iz Celja pričakuje naraščaj. Kaj pa na njegovo družinsko srečo pravi Tamara Korošec, ki jo je spoznal v omenjenem šovu in s katero je bil dve leti v zvezi? Jo je vesela novica presenetila?

"Tega ne bi komentirala. Kot sem že povedala, mu želim vse dobro, drugo pa me ne zanima,“ je lepotička povedala za Žurnal24. Sama o naraščaju še ne razmišlja, nam je že zaupala. "Za zdaj mi je tako, kot je, super. V teh časih je težko najti pravo osebo, s katero bi si lahko ustvaril družino. Za zdaj imam druge cilje, ostalo prepuščam usodi.“

Tamara sicer v zadnjem času veliko prijateljuje z Janezom Rebernikom, kandidatom zadnje sezone šova Ljubezen po domače. Na Facebooku je dala vedeti, da sta v zvezi, sicer pa sta oba glede odnosa redkobesedna in skrivnostna. "Naj si to vsak razlaga po svoje,“ nam je pred časom odgovorila na vprašanje, kaj točno se dogaja med njima.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:23 1. Marec 2021.

    Ljubezen po domače ... Sploh ni treba gledati oddaj, ker vse izveš tu ali pa na 24(k)ur. Tale Tamara se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.