Magazin > VIP
43863 ogledov

Ljubezen po domače: To o Renatovi družinski sreči pravi Tamara

renato lužar POP TV
Eno leto po razhodu bo postal očka.

Kot smo poročali, kandidat šova Ljubezen po domače Renato Lužar s Patti iz Celja pričakuje naraščaj. Kaj pa na njegovo družinsko srečo pravi Tamara Korošec, ki jo je spoznal v omenjenem šovu in s katero je bil dve leti v zvezi? Jo je vesela novica presenetila?

"Tega ne bi komentirala. Kot sem že povedala, mu želim vse dobro, drugo pa me ne zanima,“ je lepotička povedala za Žurnal24. Sama o naraščaju še ne razmišlja, nam je že zaupala. "Za zdaj mi je tako, kot je, super. V teh časih je težko najti pravo osebo, s katero bi si lahko ustvaril družino. Za zdaj imam druge cilje, ostalo prepuščam usodi.“

Tamara sicer v zadnjem času veliko prijateljuje z Janezom Rebernikom, kandidatom zadnje sezone šova Ljubezen po domače. Na Facebooku je dala vedeti, da sta v zvezi, sicer pa sta oba glede odnosa redkobesedna in skrivnostna. "Naj si to vsak razlaga po svoje,“ nam je pred časom odgovorila na vprašanje, kaj točno se dogaja med njima.

💙!

Objavil/a Tamara L. Vuitton dne Nedelja, 28. februar 2021

Komentarjev 1
  • Majazmaja 14:23 01.marec 2021.

    Ljubezen po domače ... Sploh ni treba gledati oddaj, ker vse izveš tu ali pa na 24(k)ur. Tale Tamara se obnaša, kot da ji je grozno žal za tem Renatom in se je vrgla na prvega, ki je prišel mimo. ...prikaži več Glede na izjave inteligenca ni ravno vrlina, obnaša se pa tako, kot da ji denar frči z vseh koncev, v resnici pa za minimalca 8 ur švica v proizvodnji.