Ljubezen po domače: Tudi rezultat nove sezone je dojenček!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Kandidata, ki sta se zaljubila v najnovejši sezoni šova Ljubezen po domače, sta pred kratkim postala starša.
Oglej si celoten članek

Junakinja podeželja Mihaela v šovu Ljubezen po domače ni našla ljubezni, jo je pa njen kandidat Matej in mladenko vsi gledalci šova dobro poznajo. Gre za simpatično Sentyo, ki se je v letošnji sezoni potegovala za srce Davida Krulčiča, a se je ta odločil za Vanjo. Kot smo že poročali, je temnolaska  na družbenih omrežjih maja in junija objavila dve fotografiji, na katerih je označila Mateja. Ob romantičnem posnetku je zapisala: "Samo midva - že od nekdaj je to dovolj."

Golobčka pa sta hitro napredovala, kot poroča spletni portal Njena.si sta namreč zaročena, 22. oktobra pa sta dobila najlepše ljubezensko darilo, hčerko Auroro. Tudi letošnja sezona je tako obrodila sadove in zaljubljenca iz šova razveselila z dojenčkom. 

V preteklih sezonah je oddaja v ljubezen in starševstvu združila že več parov, med njimi Jaka Hafnerja in Ano, ki se je v šovu sprva borila za srce njegovega brata Gašperja. Prejšnjo sezono pa sta se zaljubila in se dojenčka razveselila čebelar Damjan Šalamun ter njegova Barbara Pastirk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.